بهترین راه برای ورزش در ماه رمضان چیست ؟
در حالت ایده آل، ورزشکاران باید قادر به خوردن و نوشیدن، قبل، در طی و بعد از جلسات ورزش
و رویداد رقابتی باشند. لذا ورزشکاران روزهداری که قادر به تغییرزمان، مدت و شدت تمرینات خود نیستند بایستی ازتمام فرصت های خود برای حمایت تغذیه ای در طول دوره 24 ساعته بهره گیرند.
- طول مدت و شدت ورزش باید با توجه به تغذیه ،ٰآماده گی ورزشکاران، سطح هیدراتاسیون و شرایط محیطی مانندگرما ورطوبت تعیین شود.
- برای جلسات ورزش درست برنامه ریزی کنید به طوریکه تمرینات شدید به 2 ساعت بعداز افطارموکول شود و به منظور جلوگیری از استرس بیشتری بر روی سیستم های فیزیولوژیک بدن به علت روزه، جلسات خود را کوتاه تر و با شدت کمتر نمایید.توجه داشته باشید اجتناب کامل از تمرین در طول ماه روزه باعث می شود که مقادیرقابل توجهی از قدرت و استقامت خود را از دست بدهید،لذا یک جلسه تمرینی با شدت و زمات کنترل شده میتواند سطح قدرت و استقامت شما را حفظ نماید.مدت زمان ورزش در ماه رمضان باید محدودنگه داشته شود و در کل مدت آن در داخل و خارج از ورزشگاه کمتر از یک ساعت و ترجیحا به مدت 45 دقیقه با شدت بالا باشد. 45 دقیقه در ماه رمضان برای کسانی که به دنبال به دست آوردن بارعضلانی بیشتر یا حفظ عضلات هستند؛زمان مطلوبی است.
در نهایت، از تمرین بیش از حد در این ماه اجتناب کنید.تمرین بیش از حد در طول این زمان باعث می شود، خطرات جدی روبرو شوید و قدرت و استقامت خودرا از دست بدهید. به احساس بدنتان در هنگام تمرین گوش دهید به عنوان مثال اگر شما احساس کم شدن نور، سردرد و سرگیجه یا بیماری میکنید تمرین را متوقف نمایید.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021