اغلب مطالعاتی که روی عفونتهای دستگاه تنفس فوقانی وتاثیر ورزش براین عفونتها انجام شده است ،یا بدون نتیجه گیری بوده ویابه یک سلسه یافته های ضد ونقیض ختم شده است .بعضی از گزارش های موردی نشان میدهد که فعالیت ورزشی زیاد دردوره ی نهفتگی بیماری سیر بیماری رابدتر میکند،بویژه در موردبیماریهایی که ناشی از انتروویروسها باشند.حتی یکی دو مورد استثنایی ( مرگ ناگهانی ) براثرمیوکاردیت درحین انجام حرکات ورزشی گزارش شده است .این قضیه میتواندبدین معنی باشد که ورزش کردن درمدت ابتلا به عفونتهای ویروسی چنانچه ویروس بتواند در الوده کردن عضله قلب نقش داشته باشد ،عواقب وخیمی دارد.
با انکه هیچ دستورروشنیدر ارتباط با تمرینات بدنی حین بیماری وجودندارد،اما تجربه نشان میدهد که ورزشکاردرصورت احساس کسالت شدید،نباید ورزش کند. همچنین بعضی مطالعات نشان میدهد که بیماریهای تب دار میتوانند اثرات مخربی برقدرت وکشش عضلات داشته باشند .بنابراین ،حتی ورزشکاران ورزیده نیز بایداز تمرین کردن در ایامی که به این بیماریها دچارند بپرهیزند.البته ادامه ی تمرینات ورزشی برای کسی که دچار علائم مختصر سرماخوردگی شده است وبا ورزش کردن احساس بهبود میکند ،یا حداقل،بیماری او مانع تمریناتش نمیشود ،هیچ اشکالی ندارد .
با اینهمه ،هرگاه علائمی مثل تب زیاد ،میالژی ویا از دست دادن اشتها پدیدار شود ،دیگر به حال عمومی ورزشکاران بستگی دارد که در تمرینات یا مسابقات شرکت کند یا خیر . عقیده عمومی بر این است که هرگاه تب به اندازه ای باشد که دمای بدن از مرز 38درجه سانتیگراد (معادل 100/4فارنهایت)بگذرد،ادامه ی ورزش را بایستی به تعویق انداخت.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021