شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


کرایولیپولیز چندوجهی با

کادر درمان

رفع چاقی موضعی

پيام كوتاه سلامتي

درمان افتادگی و شلی پوست

آدرس مطب

مشاوره ورزشکاران حرفه ای

رفع خطوط ناشی ازبارداری

تغذیه و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان

آیا می دانید با خوردن یک رژیم غذایی مغذی می توانید خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید؟

اگرچه تحقیقات درباره پیشگیری از سرطان همچنان ادامه دارد ، اما ما می دانیم که احتمال ابتلا به سرطان تحت تأثیر انتخاب شیوه زندگی است. تحقیقات نشان می دهد که حدود یک سوم از کل مرگ های ناشی از سرطان با رفتارهای مربوط به سبک زندگی از جمله رژیم غذایی و فعالیت بدنی مرتبط است. علاوه برترک سیگار و محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش ، برخی از مهمترین کارهایی که می توانید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام دهید ، درست غذا خوردن و فعالیت بدنی منظم در طول زندگی است.

براساس گزارش ژوئن 2019 از انستیتوی تحقیقات سرطان آمریکا: ما تخمین زده ایم که عوامل مرتبط با رژیم غذایی ممکن است 80 هزار و 110 مورد از موارد جدید سرطان مهاجم گزارش شده درحالی که سال 2015 ، یا 5.2 درصد از کل آن سال در میان بزرگسالان ایالات متحده باشد. درصد بار سرطانی منسوب به رژیم غذایی نامناسب مانند درصد بار سرطانی مرتبط با الکل است که 4 تا 6 درصد است. وهمچین ، وزن بیش از حد بدن با 7 تا 8 درصد از بار سرطان و کم تحرکی با 2 تا 3 درصد همراه است.

بت بکت و مری بت پیفر ، متخصصان تغذیه انکولوژی در مرکز سرطان جامعه استرالیا ، برای پیشگیری از سرطان مصرف غذاهایی مانند میوه ها ، سبزیجات ، پروتئین های گیاهی ، غلات کامل و غذاهای کامل را برای یک رژیم غذایی توصیه می کنند. سایر گزینه ها شامل خوردن غذاهای کم فرآوری شده و مواد غذایی کم ارزش از نظرمواد مغذی و به ویژه گوشت های فرآوری شده هات داگ ، سوسیس است. محدود کردن این مواد غذایی ذکر شده و عدم مصرف الکل و حفظ وزن سالم از دیگر عوامل اساسی در پیشگیری سرطان است.

انجمن سرطان آمریکا و موسسه ملی سرطان دستورالعمل های مناسبی برای تغذیه و ورزش مربوط به پیشگیری از سرطان منتشر کرده اند

همانطور که رفتارهای سبک زندگی وجود دارد که می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، رفتارهای سبک زندگی نیز وجود دارد که باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود. مواردی که باید از آنها اجتناب شود عبارتند از:

استعمال دخانیات

عفونت (ویروس پاپیلومای انسانی ، هپاتیت B و C ، ویروس Epstein Barr ، هلیکوباکتر پیلوری)

تابش (اشعه ماوراlet بنفش از نور خورشید ، تابش یونیزان)

داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی پس از پیوند اعضا

تغذیه در طول و بعد از درمان سرطان

غذا و تغذیه از اجزای مهم هر درمان سرطانی به شمار میرود. مواد مغذی از رشد سلولهای سالم بدن پشتیبانی می کنند. همچنین کمک زیادی به حفظ انرژی و قدرت بیماران می کند. بیماران باید در طول درمان از رژیم بسیار محدود ازنظر کالری اجتناب کنند.

هنگامی که درمان سرطان تمام شد ، حفظ یک رژیم غذایی مغذی به بهبود بدن کمک می کند و همچنین میتواند اثرات پیشگیری کننده و عود مجدد بیماری ایجاد می کند. رژیم غذایی متشکل از میوه ها و سبزیجات ، غلات سبوس دار ، لوبیا ، نخود فرنگی ، عدس ، آجیل و چربی های گیاهی برای افرادی که سابقه سرطان دارند بهترین است. محدود کردن غلات تصفیه شده ، قندهای اضافه شده ، گوشت قرمز و الکل میتواند به پیشگیری از سرطان کمک شایانی کند.

این نوع رژیم غذایی برای سلامت قلب نیز مفید است و می تواند به کاهش خطر سایر بیماری های مزمن کمک کند

رابطه بین مواد مغذی و سرطان

رژیم های غذایی انسان ، مخلوط پیچیده ای از مواد شیمیایی است که توسط بسیاری از مراحل که بین مزرعه و میز اتفاق می افتد اصلاح شده است. فقط بخش کوچکی از این مواد شیمیایی عملکردهای تغذیه ای خاصی دارند

این تمرکز جای تعجب ندارد زیرا بیماریهای مرتبط با رژیم غذایی به طور مشخص با کمبود یک یا چند ماده مغذی همراه هستند (به عنوان مثال ، اسکوربوت از کمبود ویتامین C ناشی می شود). گسترش چنین بیماری هایی ، محققان را ترغیب می کند تا در رابطه با همان مواد تشکیل دهنده غذای مصرفی بیش از حد ، به بررسی بیماری های متابولیک و تحلیل برنده (که اغلب بیماری های ثروتمند نامیده می شوند) بپردازند.

چه ارتباطی بین تغذیه و سرطان وجود دارد؟

مطالعات نشان می دهد که رژیم غذایی با سرطان همراه است و چاقی خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان و همچنین چندین بیماری مزمن از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی عروقی ، فشار خون و التهاب مزمن را افزایش می دهد

چرا تغذیه برای بیماران سرطانی مهم است؟

عادات غذایی سالم در طول درمان سرطان و بعد از آن نیز مهم است. تغذیه درمانی برای کمک به بیماران سرطانی در حفظ وزن سلامت بدن ، حفظ قدرت ،افزایش سیستم ایمنی، سالم نگه داشتن بافتهای بدن و کاهش عوارض جانبی چه در حین و چه پس از درمان مهم است

چه رابطه ای بین تغذیه و بیماری وجود دارد؟

تغذیه و بیماری های عفونی از برخی جنبه ها با یکدیگر مرتبط هستند. اول ، تغذیه بر افزایش سیستم ایمنی بدن انسان تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، تغذیه می تواند بر بروز بیماری های عفونی (به عنوان مثال ، عفونت های دستگاه گوارش) ، مسمومیت غذایی ، بیماری های روده ای و بیماری های عفونی سیستمیک تأثیر بگذارد.

راه های طبیعی پیشگیری از سرطان چیست؟

دخانیات استفاده نکنید.

استفاده از هر نوع تنباکو احتمال مبتلا به سرطان را افزایش می دهد.

رژیم غذایی سالم داشته باشید

وزن مناسب داشته باشید و از نظر جسمی تحرک داشته باشید.

از خود در برابر آفتاب محافظت کنید

مراقبت های پزشکی منظم داشته باشید

. آیا افراد سالم به سرطان مبتلا می شوند؟

باید بگوییم داشتن یک زندگی سالم احتمال ابتلا به سرطان را کمتر می کند. برخی موارد می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند که ما نمی توانیم آنها را تغییر دهیم. این موارد شامل مواردی مانند پیر شدن و آسیب دیدگی DNA است که از والدین به ارث رسیده است

بهترین رژیم غذایی برای جلوگیری از سرطان چیست؟ رژیم های غذایی حاوی سبزیجات غیر نشاسته ای ، مانند کلم بروکلی ، اسفناج و لوبیا ، ممکن است به محافظت در برابر سرطان معده و مری کمک کنند. خوردن پرتقال ، توت ، نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای ، سبزیجات برگ تیره و سایر غذاهای سرشار از ویتامین C نیز می تواند از سرطان مری محافظت کند


آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
دستگاه های لاغری و موضعیمکمل های پروتئینی و انوابیوگرافیصفحه اصلیکرایولیپولیزمقالاتتغذيه ورزشيپوست ،مو و زیباییتازه های پزشکیخدمات کلینیکخبرهاي المپيک لندنسوالات پزشکیسايت هاي مرتبطتالار گفتمانپیامهای کاربرانتخفیف ویژه شب عیدسایتهای دیگرمرکزتنحیف و لیزر آرمیتاهدیه نوروزی