ارزش غذایی گوشت بلدرچین
پروتئین یک ماده ی مهم است که باید در غذای روزانه ی ما وجود داشته باشد.این ماده برای رشد و سلامت بدن بسیار ضروری است.پروتئین هم در غذاهای گیاهی و هم در غذاهای حیوانی وجود دارد:اما علم تغذیه عقیده دارند که پروتئین حیوانی بهتر از پروتئین گیاهی است.
گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی دارد به همین دلیل در کشور های مختلف سرمایه گذاری زیادی روی صنعت پرورش طیور از جمله بلدرچین شده است.در کشور ما هم به تازگی پرورش بلدرچین مورد توجه قرار گرفته است.
بلدرچین پرنده ای کوچک با پرهای بلند و نقطه دار است.این پرنده بومی امریکای شمالی و در طبیعت بیش تر در کشت زار غلات زمین های ناهموار و میان علفزار ها زندگی می کنند.بلدرچین به لحاظ کوتاه بودن فاصله ی نسلی.منبع خوبی برای تولیدتخم و گوشت به شمار می اید.
میزان گوشت موجود در این پرنده از پروتئین های پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 10-5 درصد بیش تر است هم چنین انواع اسید های امینه ی کمیاب که درسایر پروتئین ها یافت نمی شود در گوشت این پرنده به وفور یافت میشود.بدین لحاظ منبع بسیار خوبی از پروتئین است.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021