شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


کرایولیپولیز چندوجهی با

کادر درمان

رفع چاقی موضعی

پيام كوتاه سلامتي

درمان افتادگی و شلی پوست

آدرس مطب

مشاوره ورزشکاران حرفه ای

رفع خطوط ناشی ازبارداری

تغذیه و پرکاری تیروئید

پرکاری تیرویید زمانی رخ می دهد که غده تیرویید، که در جلو گردن قرار دارد، میزان بسیار زیادی هورمون تیرویید تولید کند. سه نوع پرکاری تیرویید با علایم مشابه وجود دارد. پرکاری تیرویید معمولا در سنین بین 20-40 سالگی بروز می کند. اغلب این بیماری در شرایط استرس فوق العاده یا در طول حاملگی شروع می شود.

علایم و نشانه ها :

ضربان تند قلب و طپش قلب فشار خون بالا تورم قاعده گردن پوست مرطوب و تعریق زیاد لرزش و تکان بدن عصبی بودن و گیجی افزایش اشتها همراه با کاهش وزن
خواب مشکل چشم های متورم، قرمز و بیرون زده خیرگی مداوم( کم پلک زدن، کندی حرکت پلک) حساسیت چشم ها به نور گاهی اوقات برجستگی و ضخیم شدن پوست ناحیه جلو ساق و پشت پا، کمر و دست ها و حتی صورت( ورم موضعی) در حالت بحرانی: تب، نبض خیلی تند، هیجان و احتمالا هذیان اختلال در دوره های قاعدگی

علت :

محققان می گویند بیماری گریوز( یکی از انواع پرکاری تیرویید) در اثر تولید پادتن محرک تیرویید به وجود می آید.در نتیجه غده تیرویید میزان زیادی هورمون تولید می کند . گواتر گره ای سمی در اثر یک غده غیر سرطانی به صورت گره هایی در غده تیرویید به وجود می آید . پرکاری ثانویه تیرویید زمانی به وجود می آید که غده هیپوفیز پرکار می شود و به غده تیرویید دستور هورمون بیش از حد می دهد.

اقدام های اولیه پزشکی :
پزشک معالج ممکن است از شما بخواهد انگشتان خود را در حالت دستهای کشیده باز کنید . نگه دارید تا وجود و میزان لرزش در آنها را بررسی کند. هک چنین غده تیروئید شما را حین بلع مشاهده خواهد کرد. سایر اقدام های تشخیصی شامل آزمایش خون و عکس ریه است.

درمان :
درمان های دارویی
یکی از اقدام های درمانی، تجویز ید رادیواکتیو در یک نوبت واحد جهت سرکوب غده تیروئید است. درمان دیگر تجویز داروهای مهار کننده غده تیروئید است. هم زمان داروهای مسدود کننده گیرنده بتا نیز تجویز می شود (پروپرانولل) در صورت شکست درمان دارویی ممکن است جراحی جهت برداشتن غده تیرویید انجام شود.

درمانهای جایگزین و مکمل
درمانهای جایگزین جهت تخفیف اختلال خفیف عملکرد تیرویید مفید است.
تغذیه
غذاهایی که غده تیروئید را مهار می کند عبارت است از کلم پیچ، جوانه بروکسل، کلم گل، کلم، اسفناج، شلغم، سویا، باقلا و لوبیا و دانه خردل. از غذاهای سبوس گرفته، لبنیات، گندم ،کافئین و الکل پرهیز کنید.

اسیدهای چرب ضروری ضد التهاب هستند و به سیستم ایمنی نیز کمک می کنند. 1000-1500 میلی گرم از آنها را 3 بار در روز مصرف کنید. بروملایین (250-500 میلی گرم 3 بار در روز) بین غذاها تورم را کم می کند. ویتامین ث (1000 میلی گرم 3-4 بار در روز) سستم ایمنی را تقویت و التهاب را کم می کند. کلسیم (1000 میلی گرم در روز) و منیزیوم (200-600 میلی گرم در روز) عوامل کمک کننده بسیاری از فرایندهای سوخت و سازی هستند. ویتامین ای (400 واحد 2 بار در روز) به تقویت قلب کمک می کند. کوآنزیم Q10 (50 میلی گرم 2 بار در روز) قلب را تقویت می نماید. لیتیوم دارای خاصیت ضد تیروییدی است. میزان 20 میلی گرم در روز لیتیوم عنصری اثر داروهای ضد 20 میلی گرم در روز لیتیوم عنصری اثر داروهای ضد تیروئیدی را تقویت می کند.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
کاهش سلولیت با دستگاه کوبیوگرافیصفحه اصلیکرایولیپولیزدستگاه های لاغری و موضعیمقالاتتغذیه دوران بارداری(1)تغذيه ورزشيافتادگی پوستپوست ،مو و زیباییتازه های پزشکیخدمات کلینیکسوالات پزشکیسايت هاي مرتبطتالار گفتمانپیامهای کاربرانتخفیف ویژه شب عیدسایتهای دیگرمرکزتنحیف و لیزر آرمیتاهدیه نوروزی