راهنماي رژيمي براي کاهش کلسترول
به جاي غذاهاي سرخ شده، از كباب شده استفاده كنيد.
چربي هاي اضافي را از خوراكها و غذاهاي گوشتي حذف كنيد.
بجاي پنير چرب از انواع كم چربي استفاده كنيد.
سعي كنيد به جاي خامه از ماست كم چربي استفاده كنيد.
به جاي شير چرب از شير پاستوريزه كمچربي استفاده كنيد.
مصرف شيريني ها پاي ها و كلوچه ها و كيك ها را محدود كنيد
از قسمت هاي كم چرب گوشت استفاده كنيد و تمام چربي هاي قابل رويت را جدا كنيد و از مرغ و ماهي بيشتر از گوشت قرمز استفاده كنيد.
بايد به خاطر داشت كه اگر شما اضافه وزن داريد و مقدار كلسترول خونتان بالاست كاهش وزن ميتواند به پايين آوردن كلسترول خون كمك كند.
براي كساني كه به درمان پيشرفته تري نياز دارند درمانهاي دارويي مؤثر در دسترس ميباشد.
چربی امگا ـ 3 را که در ماهی های پرچرب مثل آزاد، قباد، شاه ماهی، کیلکا و اوزون برون یافت می شود و همچنین در گردو وجود دارد، مصرف کنید.
به جای روغن آفتابگردان، سویا و یا ذرت از روغن کانولا (روغن دانه کلزا) استفاده کنید.
سبوس جو يك منبع غني از فيبر محلول ميباشد. نكتهاي كه درباره اين ماده مطرح است اين است كه به نظر ميرسد اين ماده كلسترول بد ياLDL سبب رسوب چربي در سرخرگها مي شود را كاهش داده، ولي سطح كلسترول محافظت كننده - HDL- را بالا ميبرد. غذاهاي ديگر غني از فيبر محلول شامل انواع لوبيا، عدس و بعضي از ميوهها ميباشند. از آنجا كه تمام اين غذاها از دو جنبه كمچربي بودن و فيبر بالا مفيد هستند، مصرف روزانه آنها مفيد است.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021