ادامه مقاله قبل :
۹_ کلسیم : شیر ( کامل یا بی چربی ) ، شیر پس چرخ ،ماست یا شیر مقوی یا هردو ، قرص کلسیم یا قرص کلسیم حاوی منیزیم یا هردو.
۱۰ _ فسفر : شیر ، تخم مرغ ، پنیر ، گوشت ، همه مواد غذایی ناپالود و ناپروده .
۱۱_ آهن جگر ، مخمر ،جوانه گندم ، گوشت ، زرده تخم مرغ ، نان کامل و غلات کامل .
۱۲ _ ید : نمک یددار و پودر اشنه دریایی .
۱۳_ منیزیم : میوه ، غلات و سبزی ها ، به ویژه سبزیهای برگی سبز بشرط آنکه در پرورش آنها کود شیمیایی بکار نرفته باشد .
۱۴ _ پتاسیم : میوه ، سبزی ، گوشت ، ماهی ، غلات تاپالوده . هرگاه منبع اطمینان بخشی برای ید در اختیار باشد . کلروردوپتاسیم را می توان به نسبت مساوی با نمک طعام معمولی مخلوط وهمه جا از آن مصرف نمود .
۱۵ _ مواد معدنی 《 کمیاب 》: غذا های دریایی ،جگر ، سبزیهای برگی سبز و زرده تخم مرغ معمولا منابع اطمینان بخشی به شمار می روند .
۱۶ _ پروتیین ها : شیر مقوی یا نوشابه نیروبخش ، مخمر ، انواع شیر ساده یا کنسرو شده یا شیر خشک ، ماست یا شیر پس چرخ ،پنیر ، گوشت ، گوشت شکار ، گوشت پرنده ، ماهی ، تخم مرغ ، لوبیای چیتی ( سویا ) و آرد لوبیای چیتی .
۱۷ _ قسمت عمده غذا : میوه ،سبزی ، نان کامل و غلات کامل .
۱۸ _ مایعات :شیر ، آب میوه ، سوپ ، نوشابه های غیر الکلی ، هرمقدارآب که میل داشته باشید .
تهیه کننده : دکتر شهزاد محمدیان متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021