رژیم غذای شام
از آنجا که اکثر مردم عادت دارند بعد از شام تنقلات میل نمایند باید حجم خوردن شام نسبت به سحر کمتر باشد.
همچنین شام باید در اول وقت صرف شود تا فرصت کافی برای خوردن تنقلات بعد از شام وهضم غذای خورده شده باشد حجم و نوع شام را طوری تنظیم کنید که در هنگام خواب شکم پر نبا شد و مشکلی در خوابیدن و بیدار شدن برای سحر بوجود نیاید.
فاصله بین شام و خواب
تنقلات بعد از شام به ویژه به مناسبت های دید و باز دیدهای شبانه در ماه مبارک رمضان امکان خورد و خوراک را افزایش میدهد که توجه به این موضوع قابل توجه است.
همانطور که گفته شد حجم و نوع این مواد خوراکی نبایدبه نحوی باشد که مشکلی برای خواب بوجود آورد.
این خوردنی ها که مکمل مواد غذایی شام محسوب میشوند باید بنحوی انتخاب شوند که علاوه بر تنوع و تامین لذت خوراکی بتوانند در تامین مواد غذائی مورد نیاز بدن
حدود یک ساعت پس از صرف افطار، مصرف شام توصیه می شود که می توان ترکیبی از گروه نان و غلات همچون نان یا برنج؛ منابع پروتئینی مانند گوشت یا جانشین های آن، سبزی ها مانند سالاد، کاهو و سبزی خوردن؛ همچنین لبنیات همچون ماست باشد. در این وعده هم باید از مصرف غذاهای چرب، شور یا نوشیدنی های گازدار پرهیز کرد.
در فاصله شام تا سحری باید مایعات کافی همچون آب، آب سبزی ها یا شربت کم شیرین نوشیده شود؛ به طوری که میزان مصرف به دست کم هشت لیوان در روز برسد و البته بر حسب گرمای محیط یا تعریق می تواند افزایش یابد. همچنین در فاصله شام تا سحری می توان از مصرف میوه ها و دانه های روغنی برای دریافت بیشتر ویتامین ها مواد معدنی و انرژی بهره برد.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021