تعداد وعدههای غذایی در ماه رمضان با ماههای دیگر سال هیچ تفاوتی ندارد. افراد باید حداقل سه وعده اصلی و سه میانوعده مصرف کنند. خوردن افطار، شام و سحری تامین کننده این هدف است. حذف هیچکدام از این سه وعده برای هیچ گروه سنی و حتی افراد چاق و دارای اضافه وزن توصيه نمیشود. وعده افطار را از شام جدا کنید تا تمایلی برای خوردن وعده سنگین نداشته باشید؛ البته به شرطی که افطار سبک و با انرژی پایین انتخاب کنید. افطار را با سوپ ولرم یا مقداری شیر به همراه مقداری میوهی خشک، نظیر خرما، کشمش و برگه آلو شروع کنید. مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قند ساده و چربی بالا مضر است. دو ساعت بعد از افطار شام را میل کنید. شام باید از گروه نان و غلات (برنج، نان، سیب زمینی یا ماکارونی)، گروه گوشت و حبوبات (گوشت قرمز، مرغ، ماهی، لوبیا، عدس، نخود)، گروه لبنیات (شیر، ماست، دوغ) و گروه سبزیجات و میوهها باشد. در وعده سحر نیز همه گروههای فوق توصيه میشود. دریافت مایعات و غذاهای حاوی آب مانند شیر، سالاد، سبزی و میوه تا حدودی تشنگی را کاهش میدهند. ازمواد غذایی مانند نمک، ادويهجات، غذاهای پرچرب، كلهپاچه، سیرابی و مصرف بیش از اندازه گوشت و پروتئین حیوانی به دلیل افزایش اوره و تشنگی استفاده نکنید. مصرف غذاهای دارای کربوهیدراتهای پیچیده مانند نانها، به ویژه سنگک یا بربری كه قند آنها به آهستگی آزاد میشود، برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز توصيه میشود.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021