اصلیترین پروتئین موجود در شیر میباشد. این پروتئین ۸۰% شیر گاو را تشکیل میدهد و ۲۰% باقیمانده آن پروتئین وی میباشد. پروتئین کازئین موجود در شیر از طریق اولترا فیلتراسیون استخراج شده و هیچ ماده شیمیایی در آن استفاده نشده است. نتیجه این فرایند افزایش میزان پپتید های بیو اکتیو شیر میباشد که از سیستم ایمنی پشتیبانی میکنند و منجر به رشد ماهیچه ها میگردد. پروتئین کازئین دارای آمینو اسید میباشد و به عنوان پروتئین دیرهضم شناخته میشود. سه نوع پروتئین کازئین وجود دارد: کلسیم کازئینات، کازئین میسلار و پروتئین ایزوله شیر. کازئین میسلار نوع خالص کازئین میباشد و حاوی وی نمیباشد. پروتئین ایزوله شیر حاوی وی و کازئین میباشد. در شیر گاو، پروتئین ایزوله شیر در حدود ۸۰ درصد کازئین و ۲۰ درصد وی میباشد و این تزکیب باعث شده کازیئن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد
کازئین یک پروتئین مؤثر در عضله سازی
بدنسازان و ورزشکاران دهههاست از این پروتئین استفاده میکنند
این پروتئین تمام اسیدآمینههای ضروری بدن را دارد و بیشتر آن، اسیدآمینه لوسین است که آغازگر ساخت پروتئین در عضلات است
در یک مطالعه، مقایسهای و مداخله ای بین دو گروه، که گروه اول دریافتپروتئین کازئین
کردهاند و گروه دوم که این پروتئین را دریافت نکردهاند،مقایسه ای انجام شده است،این مظالعه نشان داد که گروه اول رشد دو برابری عضلات و کاهش سه برابری بافت چربی در مقایسه با گروه دوم داشته اند .
چرا کازئین یکی از بهترین پروتئین هایی است که می توانید مصرف کنید
کازئین یک پروتئین لبنی با هضمی کند است که مردم اغلب آن را به عنوان مکمل مصرف می کنند.
این اسیدهای آمینه را به آرامی هضم و جذب میشود و به داخل خون ترشح می کند ، بنابراین افراد اغلب قبل از خواب آن را برای کمک به بهبودی و کاهش تجزیه عضلات هنگام خواب مصرف می کنند.
چندین مطالعه نشان داده است که همراه با فواید دیگری که کازئین دارد به تقویت رشد عضلات کمک می کند.
تفاوت بین کازئین و پروتئین آب پنیر(پروتئین وی) چیست؟
امروزه در بازار انواع بیشتری از پودر پروتئین نسبت به ، از گذشته تولید میشود - از برنج گرفته تا حشرات و گوشت گاو.
اما دو نوع پروتئین از اهمیت و استقبال بیشتری در بین ورزشکاران برخوردار است و:کازئین و آب پنیر.
اگرچه هر دو از شیر گرفته شده اند ، اما تفاوت زیادی دارند.
این مقاله به بررسی تفاوت های بین کازئین و پروتئین آب پنیر(وی) ، فواید سلامتی آنها و نحوه انتخاب مورد مناسب برای نیازهای شما می پردازد.
اول اینکه هر دو از شیر می آیند
کازئین و آب پنیر دو نوع پروتئین موجود در شیر گاو هستند که به ترتیب 80٪ و 20٪ پروتئین شیر را تشکیل می دهند
آنها پروتئین های با کیفیتی هستند ، زیرا حاوی کلیه اسیدهای آمینه ضروری هستند ، زیرا بدن شما نمی تواند تمامیه این آمینواسیدها را تولید کند. علاوه بر این ، آنها به راحتی هضم و جذب می شوند
کازئین و آب پنیر هم محصولات جانبی تولید پنیر هستند.
در طی تولید پنیر ، آنزیم ها یا اسیدهای خاصی به شیر گرم شده اضافه می شوند. این آنزیم ها یا اسیدها باعث جدا شدن کازئین موجود در شیر شده یا به حالت جامد تغییر یافته و از ماده مایع جدا می شوند.
این ماده مایع پروتئین آب پنیر است که سپس به شکل پودر شده و خشک می شود تا در محصولات غذایی یا مکمل های غذایی استفاده شود.
بدن شما پروتئین کازئین را کندتر از آب پنیر جذب می کند
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021