فسفر با کلسیم برای تشکیل هیدروکسی آپاتیت وفسفات کلسیم (ترکیباتی که به دندانها و استخوان سختی میدهد)ترکیب میشوند.فسفر همچنین به عنوان عمصر ضروری در تشکیل واسطه های مولد انرژی در داخل سلول یعنی آدنوزیت مونو فسفات حلقوی و ترکیبات پر انرژی داخل سلئلی یا تری فسفات و فسفو کراتین دخالت دارد.فسفر در ترکیب با چربیها،ترکیبات فسفولیپید را ایجاد میکند که در تشکیل غشای سلول دو لایه ای بکار میرود.آنزیم های فسفاتاز حاوی فسفر به تنظیم متابولیسم سلولی کمک میکندو فسفر همچنین به عنوان یک بافر در خنثی کردن مواد اسیدی حاصل از متابولیسم کمک میکند به دلیل اثر خنثی سازی فسفر،برخی از مربیان و آموزش دهندگان،مصرف نوشیدنی های حاوی فسفات را برای کاعش اثرات تولید اسید ناشی انجام ورزش پیشنهاد میکنند مطالعات نشان میدهد که فسفر دریافتی در رژیک غذایی ورزشکاران عموما در سطح توصیه شده است البته بجز زنان ژیمناست. منابع غتی لز فسفر عبارتند از گوشت،ماهی،مرغ،فرآورده های لبنی و حبوبات است.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021