ارزش غذایی جوانه ها
امروزه نقش و اهمیت جوانه ها به نحوی مطرح است که کارشناسان علوم تغذیه بر مصرف ان تاکید کرده و ان را در سبد غذایی روزانه ی خانواده ها معرفی می کنند.در واقع جوانه ها مواد غذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان در طبقه ی سبزی ها ان هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح محسوب می شوند.
در کشور ما از هزاران سال پیش در دوران باستان جوانه ها و اهمیت استفاده از ان ها برای مردمان ان روزگار شناخته شده بود.مردم ما استفاده از جوانه ی کندم را به عنوان یک ایین سنتی همواره در اغاز فصل بهار لازم می دانند. مصرف جوانه ی ماش به قدری فراگیر شده مردمان چین را به مردمان جوانه ی ماش معرفی می کنند.
از دیگر مزایای جوانه ها می توان به نقش انها در اماده سازی غذا برای صضم و جذب اشاره کرد که این عملبه وسیله ی انزیم های موجود در جوانه ها ایجاد می شود.جوانه ها به مقدار زیادی دارای فیبر و اب هستند که نتیجه ی ان باعث دفع کامل مدفوع بوده و همچنین مانع از سرطان روده می شود.
به طور خلاصه می توان جوانه ها را سر شار از ویتامین ها املاح معدنی و انزیم ها معرفی کرد و مصرف ان ها را یکی از بهترین را ه ها برای سالم سازی بدن معرفی ساخت.
با مصرف جوانه می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های b را به بدن برسانید و پذیرش این موضوع که با فراهم کردن ویتامین های c و e بتاکارتن و سلنیوم مو توان از اکسیداسیون چربی ها جلوگیری کرد و همچنین با تامین منیزیم می توان فشار خون را کنترل نموده نقش جوانه ها را بیشتر محرز می کند.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021