اصول برنامه ریزی غذایی سالمندان
برنامه غذایی دوران سالمندی شامل طیف متنوعی از مواد غذایی است به گونه ای که بتواند حدود 30 درصد کالری را از چربی ها 15 درصد از پروتئین ها و 55 درصد را از کربوهیدرات ها (عمدتا کربوهیدرات های مرکب مثل غلات با سبوس سبزی ها حبوبات)تامین کند.
به علاوه توصیه می شود چربی های غیر اشباع ترجیحا از منابع گیاهی تامین شوند و مصرف کلسترول کمتر از 300 میلی گرم در روز باشد.
مهم ترین راهنمایی در مورد تغذیه تهیه غذاهای سلده و کم حجم است که تمامی نیاز های فرد به مواد مغذی را تامین کند و در عین حال متناسب با فرهنگ فرد باشد.بدین منظور مصرف متعادل و روزانه مواد غذایی شامل همه گروه های غذایی توصیه می شود.
اشنایی با گروه های غذایی موجب می شود زمانی که مصرف یکی از منابع عمده مغذی مانند شیر به عنوان منبع غنی کلسیم محدود شود مواد غذایی دیگر که تامین کننده ان ماده مغذی است جایگزین گردد.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021