هیپرتیروئیدیسم (تیروئید پرکار) در بارداری
علل گوناگونی برای هیپرتیروئیدیسم وجود دارد، ولی تا کنون شایع ترین آن بیماری گریوز بوده که با مجموعه ای از پادتن های مخصوص به خود (ایمونوگلوبین های محرک تیروئید، یا TSIs) در خون مرتبط است. این پادتن ها باعث می شود تیروئید هورمون های بسیار زیادی تولید کند. خانم هایی که تیروئید پرکار دارند، باید در دوران بارداری از درمان کافی برخوردار باشند (به طور مطلوب، شروع قبل از بارداری) تا خطر بروز مشکلاتی چون سقط جنین، زایمان زود رس و کم وزنی در هنگام تولد کاهش یابد.
در صورتی که تیروئید پرکار دارید مگر آنکه وضعیت شما بسیار خفیف باشد- دکتر شما به احتمال زیاد به مصرف داروهای خاصی توصیه می کند تا مقدار هورمون نیروئیدی که در جریان خون شما در گردش است، کاهش یابد. برخی از این داروها می تواند از جفت عبور کند، بنابراین دکتر شما به شدت مراقب جنین است که معمولا با انجام سونوگرافی های منظم برای یافتن هرگونه شواهدی که نشان دهد داروها میزان تیروئید بچه را بسیار پایین آورده، صورت می گیرد.
او بالاخص مراقب رشد بچه و ضربان قلب اوست تا از طبیعی بودن آنها اطمینان یابد و به دنبال هرگونه شواهدی است که حاکی از بروز گواتر (تیروئید بزرگ شده) در جنین باشد.
همچنین دکتر شما احتمالا مراقب میزان پادتن های محرک تیروئید در خون شما است، زیرا این پادتن ها می تواند در برخی موارد نادر، از جفت عبور کرده و موجب تحریک تیروئید بچه نیز بشود. پزشک نوزاد شما بعد از زایمان از نظر بروز علایم مشکلات تیروئیدی به دقت مراقب نوزاد است.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021