شهزاد محمدیان

متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا


کرایولیپولیز چندوجهی با

کادر درمان

رفع چاقی موضعی

پيام كوتاه سلامتي

درمان افتادگی و شلی پوست

آدرس مطب

مشاوره ورزشکاران حرفه ای

رفع خطوط ناشی ازبارداری

ویتامین E,و کاهش ابتلا به سرطان پروستات

محققان تاکید می کنند بهتر است ویتامین ای را با مصرف میوه های تازه به دست آورد تا از طریق شیمیایی.

حاصل این مطالعه موسسه ملی سرطان امریکا در اجلاس سالانه انجمن تحقیقات سرطان امریکا دراجلاس سالانه انجمن تحقیقات سرطان امریکا در «اورلاندو»، عرضه شد.

دانشمندان مقدار ویتامین ای را در خون 100 مرد مبتلا به سرطان پروستات و 200 مرد سالم قبل و بعد از مصرف ویتامین ای شیمیایی اندازه گیری کردند.

استفانی و ینستین در موسسه ملی گفت: «ما متوجه شدیم که احتمال ابتلای مردانی که ویتامین ای خون شان بیشتر است به سرطان پروستات کمتر است.

محققان سپس به دو شکل اصلی ویتامین ای ، یعنی آلفاتوکو فرول و گاماتوکوفرول توجه کردند. احتمال ابتلای مردانی که بیشترین میزان آلفا را داشتند به سرطان پروستات 53 درصد کمتر بود.

احتمال ابتلای مردان دارای بیشترین مقدار گاما، که فقط حدود 20 درصد ویتامین ای را در خون نشان می دهد.

به سرطان پروستات 39 درصد کمتر است. بهترین شکل جذب شده آلفاتوکوفرول در غذاهایی مانند تخمه آفتابگردان، اسفناج ، انواع بادام و فلفل شیرین پیدا می شود و نه در ویتامین های شیمیایی.

مطالعه دیگری در باره تاثیر ویتامین E بر سرطان مثانه در دانشگاه تگزاس به عمل آمد. محققان از هزار بیمار درباره نوع تغذیه آنان سوال کردند و مقدار دو نوع ویتامین ای دریافتی آنان را از تغذیه و به صورت شیمیایی برآورد کردند و به این نتیجه رسیدند که مصرف ویتامین ای آلفا 42 درصد از خطر ابتلا به سرطان مثانه کم می کند اما ویتامین ای گاما تاثیری در کاهش سرطان مثانه ندارد.

دکتر «تیم کی» از مرکز تحقیقات سرطان انگلیس نیز گفت بررسی ها تاثیر ویتامین ای را در کاهش خطر سرطان پروستات نشان داده است.

دریافت دوز بالای آنتی اکسیدان مانند ویتامین E

بنابرین، خوردن غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان می تواند خطر برخی از سرطان ها را کاهش دهد. دریافت ویتامین E و کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان با هم ترکیب هستند.

فراموش نکنید در اینجا مصرف بیش از حد ویتامین E ملاک است و یک فرد سالم همچنان باید به تامین نیاز روزانه به ویتامین E بپردازد.

منابع غذایی ویتامینE

ویتامین E سرشار از مزیت مخصوصا برای آقایان رژیم غذایی سالم

روغن های گیاهی یکی از بهترین منابع دریافت ویتامین E هستند. یک قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان 5.6 میلی گرم آلفا توکوفرول در خود دارد.

از دیگر منابع ویتامین E می توان به روغن گلرنگ، هسته انگور و کانولا اشاره کرد.

به گفته موسسه لینوس پالینگ بیش از 90 درصدِ افراد بالغ به اندازه نیاز روزانه خود ویتامین E دریافت نمی کنند.

مقدار مورد نیاز مردان و زنان بالغ به ویتامین E 15 میلی گرم است.

بنابراین افزایش خوردن غذاهایی که شامل ویتامین E هستند می تواند کمک کند به اندازه نیاز روزانه خود از این ویتامین بهره مند شوید.

مکمل های ویتامینE:مفید یا مضر؟

تحقیقات روی مکمل های ویتامین E و تاثیرشان روی بیماری های مزمن نتایجی در هم آمیخته داشته.

برخی تحقیقات اظهار می کنند ممکن است مزیتی وجود داشته باشد، برخی می گویند تاثیری ندارد و برخی نیز می گویند مصرف بیش از حد این ویتامین می تواند باعث افزایش خط برخی بیماری ها نیز بشود.

با اینکه نتیجه دقیقی را نمی توان از این تحقیقات برداشت کرد اما پزشکان معمولا استفاده از مکمل های ویتامین E را به افراد سالم جهت پیشگیری از بیماری توصیه نمی کنند.


آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوگرافیخواص کلم بروکلیصفحه اصلیکرایولیپولیزدستگاه های لاغری و موضعیمقالاتتغذیه دوران بارداری(1)تغذيه ورزشيCA و تقویت حافظهافتادگی پوستاهمیت لبنیات در تغذیهپوست ،مو و زیباییتازه های پزشکیخدمات کلینیکخبرهاي المپيک لندنسوالات پزشکیسايت هاي مرتبطتالار گفتمانپیامهای کاربرانتخفیف ویژه شب عیدسایتهای دیگرمرکزتنحیف و لیزر آرمیتاهدیه نوروزی