مکمل های درمان اگزما
یک رژیم حذفی دقیق می تواند حساسیت های غذایی تشدید کننده اگزما را مشخص نماید. معمول ترین غذاهای محرک عبارتند از: شیر، ماهی، پنیر، مغزها و افزودنی های غذایی. روغن های مغز ها و دانه های روغنی استخراج شده به وسیله پرس سرد، غنی از اسید های چرب ضروری مهم برای سلامت پوست هستند و باید به طور مرتب مصرف شوند. اختلال در متابولیسم اسید چرب در پوست می تواند اگزما را تشدید کند و اشکال در تولید اسید های چرب امگا-3 از اسیدلینولنیک رژیمی و نیز گامالینولنیک اسید از لینولئیک اسید می تواند منجر به افزایش التهاب در پوست گردد.
مکمل های توصیه شده:
گامالینولنیکمی تواند از التهاب کاسته و بهبودی را سرعت بخشد. مقدار توصیه شده g4-2 به شکل روغن گل مغربی در روز می باشد.
اسید های چربمرهم های پوستی حاوی EPA هستند که می تواند روی پارچه مالیده شود و مورد استفاده قرار گیرد.مقدار توصیه شده g 5/1-1 EPA از کپسول های روغن ماهی(امگا 33) در روز می باشد.
پماد های حاویرویبرای اگزما مفید است.مقدار توصیه شدهmg 50 در روز می باشد.
ویتامینEمی تواند به تنظیم تکثیر سلول های پوستی کمک کرده و علائم را کاهش دهد. مقدار توصیه شده mg 200 -1000 در روز می باشد.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021