رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان اگزما
یک رژیم حذفی دقیق می تواند حساسیت های غذایی تشدید کننده اگزما را مشخص نماید. معمول ترین غذاهای محرک عبارتند از: شیر، ماهی، پنیر، مغزها و افزودنی های غذایی. روغن های مغز ها و دانه های روغنی استخراج شده به وسیله پرس سرد، غنی از اسید های چرب ضروری مهم برای سلامت پوست هستند و باید به طور مرتب مصرف شوند. اختلال در متابولیسم اسید چرب در پوست می تواند اگزما را تشدید کند و اشکال در تولید اسید های چرب امگا-3 از اسیدلینولنیک رژیمی و نیز گامالینولنیک اسید از لینولئیک اسید می تواند منجر به افزایش التهاب در پوست گردد.
مکمل های توصیه شده:
گامالینولنیک:گامالینولنیک می تواند از التهاب کاسته و بهبودی را سرعت بخشد. مقدار توصیه شده g4-2 به شکل روغن گل مغربی در روز می باشد.
اسید های چرب:اسید های چرب مرهم های پوستی حاوی EPA هستند که می تواند روی پارچه مالیده شود و مورد استفاده قرار گیرد.مقدار توصیه شده g 5/1-1 EPA از کپسول های روغن ماهی(امگا 3) در روز می باشد.
پماد های حاوی رویبرای اگزما مفید است.مقدار توصیه شدهmg 50 در روز می باشد.
ویتامین E:ویتامین E می تواند به تنظیم تکثیر سلول های پوستی کمک کرده و علائم را کاهش دهد. مقدار توصیه شده mg 200 -100 در روز می باشد.
آدرس مطب : شهرک غرب بلوار فرحزادی تقاطع دریا خ نورانی پلاک 19 طبقه سوم
تلفن : 22366770 - 021